perjantaina, heinäkuuta 07, 2006

Tästä kesä vasta alkaa!

Oioioi! Elohopea on karannut pahankurisesti kesälaitumille ja sanoutunut lähes täysin irti sähköisistä viestimistä. Maanantaina on kuitenkin edessä paluu töihin. Siksipä kivistä tietä on hyvä loiventaa aloittamalla viestiminen blogista.

Lomalla tapahtunutta:
-heteropariskuntajuhannus. Kaikilla oli joku, minulla ei.
-krokettimatsi
-frisbeen heittelyn alkeet kavereille
-päivä Ruissalossa, nurmikolla eväiden kera.
-uinti Kakskerran järvessä
-osallistumienn ekaa kertaa polttareihin
-terassilla istumista
-pussikaljoittelua
-viinan litkimistä yksin kotona ja sentimentaalisena
-matka Tallinnaan äidin kanssa, jossa: paljon kävelyä, eläintarharetki, paljon viinaa ja hyvää ruokaa (suosittelen Musta Lammas ravintolaa vanhassa kaupungissa. On muuten vastapäätä Tallinnan homobaareja). Lopuksi välien selvittelyä Depence Mode baarissa (Kyllä, sellainen on olemassa ihan oikeasti. Siellä soitettiin vain DM:n musaa!)
-syvä ja hyvä rusketus
-oman elämän pohdintaa -jälleen
-kolmen eksän tapaaminen ja yhden näkeminen lehden sivuilla perheineen Pride-kulkueessa
-viiden sellaisen ihmisen tapaaminen, jota en ole tavannut yli kuuteen vuoteen! (joista yksi oli nyttemmin vinoviettiseksi osoittautunut vanha pelikaverini, johon aikoinaan olin ihastunut)
-yhdet naistenbileet (paljon naisia, ei onnea)
-yhden kirjan ostaminen
-parin kirjan lukeminen (huono saldo, tiedän)
-kahden levyn hankkiminen ja musiikin kuuntelu noin yleisesti
-usean vaatekappaleen ostaminen ja henkilökohtainen konkurssi (kunpa ne lomarahat maksettaisiin jo!). Täytänkö elämääni shoppailulla?
-yksi varovainen ihastus ja siinä pettyminen (no, eihän mitään edes ehtinyt tapahtua, mutta sain silti vähän takkiini yllättävältä taholta)

Saldo on ollut aika monipuolinen. Vielä kun ehtisi saaristoon ja Tukholmassa käymään. Kesäkissa kelpaisi myös. Ja jos sopiva löytyy, lupaan pitää siitä huolta myös syksyn tullessa.
Viikonloppuna ystävien näkemistä ja Ruisrock. Sitten alkaakin taas tiukka arki. Kaikin tavoin.
Ensi viikonloppuna vanhan ystävän häät.

Jotenkin voisin vetää tähänastisen kesän yhteen näin: paljon ihmisiä ja liikettä. Paljon sellaisia kohtaamisia, joita en koskaan uskonut tapahtuvaksi ja muutama sellainen, jotka ilahduttivat käsittämättömän paljon. Aika hyvä kesä. Ja tästähän se vielä vaan paranee!