perjantaina, toukokuuta 26, 2006

Jälkeenjäänyt

Oioi. Heti tuli lipsahduksia lupausten suhteen.

Olin keskiviikkona viettämässä tyttöjen iltaa Tarvasjoella, joten blogi jäi kirjaamatta. Kerrottakoon jälkikäteen, että katsoimme FC Venus rainan, joka lukeutuu epäilyksettä TOP 5 paskimpien suomalaisleffojen joukkoon. Mutta olihan se viihdyttävä ja Malmivaara kaunis. Etenkin kun olimme skoolanneet lasit kuohuvaa kahden virkamiesruotsin suorituksen kunniaksi.

Eilen nautin vapaapäivästä käymällä salilla päiväsaikaan (!) ja istumalla kapustojen kokouksessa melkein neljä tuntia (kerrankin ei ollut kiire minnekään tai ahdistanut). Söimme monta jäätelöä (itse söin yhden ison ja yhden pienen tuutin), joita oli jäänyt yli Kuminasta. Visioimme myös ensi vuoden Kuminaa ja kesää. Jotkut jäsenistämme on kutsuttu esiintymään ArsÖ tapahtumaan Velkualle ja Kustaviin :)

Vuokrasin loppueilisillan viihdykkeeksi Onnen varjot -elokuvan, joka oli ihan kohtuullinen kotimainen ottaen huomioon aiheen ja tekijän (kertomus lapsen hankkimisen vaikeudesta á la Anna-Leena Härkönen). Videoni vaan alkoi taas temppuilla 10 min ennen leffan loppua. Hermo meinasi palaa. Ja muutenkin: videovuokraamossa oli vain surkea pikkuhylly VHS-nauhoja. Ilmeisesti oletuksena on, että kaikki järjelliset ihmiset ovat jo aikapäiviä sitten siirtyneen DVD:n käyttöön.

Tunsin itseni hyvin vanhanaikaiseksi tyyliin: "Pankkikortti? Mikä se on?"

Nyt kuitenkin kohti viikonloppua. Tiedossa on punttista (tänään ja huomenna), ennakkovaateshoppausta kaverin kesähäihin exän kanssa sekä yhdet valmistujaisjuhlat ja sunnuntaina vielä Mahdollisuuksien tori festivaalintynkää kauppatorilla (ehkä), ystävän näkemistä (jos avaa vielä oven viimeviikkoisen oharin jälkeen) sekä vielä su-illalla loistavanmahtava Transkaakko Päiväkodissa :)

Toiminnallista on siis Eliksen elämä.

Ps. olen muuten viimeinkin pelannut Sudokua! En mää nyt ihan reliikki ole...