perjantaina, maaliskuuta 31, 2006

Unien tulkinta

Olen nukkunut viime aikoina levottomasti.

Alkuviikosta minulla oli unissani eroottista vipinää erään opiskelu- ja näyttelijäpiireistä tutun tyypin kanssa. Niin kuin yleensä on tapana olla, en ollut häntäkään ajatellut aiemmin SITEN. Toki tunnustan, että hän on tehnyt minuun vaikutuksen näyttämöllä (no, ja muutenkin olemalla fiksu ja hyvä tyyppi).

Toissayönä perustin unimaailmassani läänintaiteilijan ja erään toisen kulttuurimonitoimihmisen kanssa uutta ja järisyttävän hienoon ideaan (heh) perustuvaa kulttuurikeidasta Manillaan. Se oli tavallaan teatteri, tavallaan ravintola. Keksimme mitä erilaisempia uusia taiteen muotoja, joita siellä voisi esittää. Tilasimme ulkomailta mielenkiintoisia kokeellisia esiintyjäryhmiä. Uni loppui siihen, että piti leipoa kahviotuotteita ja mietimme läänintaiteilijan kanssa miten muffinseja tehdään.

Maailman paras muffinssiresepti haihtui unen mukana ilmaan, mutta selkeästi jonkinlaista uutta toimintaa elämäni kaipaa sisällökseen.

Pian kypsä tukilounas Trattoriassa (palkkapäivän kunniaksi).

Ohessa linkki yhden kuvan mittaiseen kuuluisuuteeni tallinnalaisessa lehdessä. Näin sitä viedään venäläisiä 7-6. (ks. lehden vika sivu)

**
Luvun alla, yhä: Tiina Pihlajamäki, joka tuntuu vakavasta aiheestaan huolimatta enemmän unettavan kuin herättävän.