torstaina, syyskuuta 29, 2005

Pyörään loikkaamisen houkutus?

No niin. Taas on käymässä niin, että elämässääni tulee liikaa liikkuvia asioita. Kokouksia joissa istua, tapahtumia, joita järjestää. Byrokratiaa, koulutusta. Haaveksin paluusta opiskeluaikojen alkuun. Toisenlaisista päivistä. Ajasta kirjan rauhaisaan lukemiseen.

U kävi Turussa, sai viettää laatuaikaa lapsensa kanssa. Oli mukava nähdä, vaikka ilmassa olikin hieman nostalgisoinnin tuntua. Tärkeät ihmiset ovat kuitenkin tärkeitä, vaikka elämä muuttaisikin suuntaa. Kyllä sitä miettii valintojaan, pettymyksiä ja mihin tässä ollaan menossa. Kaipaan myös saarta ja merta. Ehkä vielä pääsen sinne, siihen tilaan.

Ulkona on tavattoman kaunista. Puut ovat väreissään ja ilmassa on kirpeyttä. Eilen tuli L:n kanssa puoli vuotta täyteen: näkemistä, kokemista. Kaunis ihminen.

Viikonloppuna on tarkoitus mennä Helsinkiin viettämään laatuaikaa äidin kanssa. Vien Hilkan sinne hoitoon, pois lokakuun jaloista, jotka etenevät kuumeista tahtia. Pian on messut, klubit ja seminaarit. Sain muuten ensimmäisen haastattelukeikan. Saa nähdä mitä osaan olla mieltä dekkaristista kun en dekkareita juurikaan lue.

Ehkä elämä on. Kiireisiä hetkiä paperiajatuksesta toiseen ja takaisin. Teen tämän osani, tiedän mihin pystyn. Illalla kävelen joen rantaan ja ajattelen savuntuoksuisia ajatuksia.

**

Luvun alla: njet.
Kuulolla: njet.