torstaina, toukokuuta 10, 2007

Jotakin ylevää...ja hauskaa

Synkeily saa luvan loppua. Ja hyvä syykin on:

Suomessa, ja etenkin Etelä-Suomessa, on varmaankin mahdotonta tällä hetkellä välttyä Euroviisuilta.

Itse olen saanut viisuherätyksen oikeastaan vasta viimeisen vuoden aikana. Suurin "syypää" tähän herätykseen lienee kolleegani, joka on kyseisistä mittelöistä väitellytkin. Työpaikalla on ollut viisuhulinaa koko viikon. Youtube ja Ylen sivustot ovat kovassa latauksessa ja tietsikan kajarit sauhuavat :) Viisut ovat: ylevää, hauskaa, koskettavaa, spektaakkelimaista. And so gay..(minkä suomalaisraasut vasta alkavat vähitellen oikeasti tajuamaan!)

Muut ovat jo karanneet kohti Helsinkiä, viisuilemaan. Ne onnekkaan, jotka tajusivat hommata lippunsa ja vapaansa ajoissa. Niin minkäkin olisi tehnyt jos olisin tajunnut silloin kuin liput tulivat myyntiin kuinka viisufani minusta ehtii puolessa vuodessa kehkeytyä.

Mutta hyvä näinkin. Oma suosikkini on mahtavääninen ja jotenkin sympaattinen nuori butch Serbiasta. Jos uskaltautuu laulamaan biisinsä suomeksi, voiko muuta kuin voittaa tämän kansan puolelleen. Ja kannattaa katsoa hänen omia sivujaankin. Niin hyvin stailattu, niin hyvin stailattu...Minusta tuli fani, kertaheitolla. Täältä tullaan Serbia!

Myös Paula N:n viisublogi laittaa suupielet ylöspäin pävittäin.

Mutta nyt lenkille ihanaan ulkoilmaan ja sitten koko ilta viisuilua hyvässä seurassa. Huomenna alkaakin totinen työ: iso G.